Lightroom będzie działać nawet wtedy, gdy skończy się Twój abonament Creative Cloud
Adobe potwierdza – najnowsza aktualizacja Lightrooma pozwoli użytkownikom dostać się do swoich zdjęć również wtedy, gdy zakończy się okres licencjonowania programu. Nie można natomiast liczyć na pełną funkcjonalność aplikacji.





